24syv Morgen

7. december 2017 - kl. Præsident Trump a

I går aftes erklærede USA's Præsident Trump, at han vil flytte den amerikanske ambassade i Israel fra Tel Aviv til Jerusalem. Dette er en anerkendelse af Jerusalem som Israels hovedstad.  Og det er samtidig et brud med årtiers amerikansk politik og et træk, der ikke vil være internationalt anerkendt. Vi taler med Jonatan Møller Sousa, leder af Forum for Dialog om Israel og tidl. næstformand i Dansk Zionistforbund, om sagen.

I går hyldede Real Madrid den afdøde danske fodboldspiller Henning Jensen inden Champions League-kampen mod Dortmund på Estadio Santiago Bernabéu. Henning Jensen døde tirsdag aften efter kort tids sygdom. Men hvilken fodboldspiller var Henning Jensen egentlig, og hvordan endte han som en legende i den spanske kongeklub og i den danske fodboldhistorie? Kommentator på Politiken Rasmus Bech fortæller.

I går valgte statsminister, Lars Løkke Rasmussen, at sætte sig for bordenden i forhandlingerne om skattelettelser og en ny finanslov. I aftes holdt han det, han kaldte "et tilskærings-møde" med Dansk Folkeparti, for at bryde dødvandet i de forhandlinger, der hidtil har foregået hos Venstres finansminister, Kristan Jensen. Politisk redaktør på Radio24syv, Brian Weichardt, og borgerlig blogger og radiovært Jarl Cordua kaster lys over sagen. 

Værter: Tinne Hjersing Knudsen & Kaare Svejstrup

Andre udsendelser