Rushys Roulette

13. december 2017

Integrationsprojekter koster det offentlige millioner, men flere af projekterne er selv-evalueret og enkelte bliver aldrig evalueret. For nogle år siden foreslog Søren Pind, at man simpelthen skulle aflyse alle integrationsprojekterne. Hvad mener panelet er det bedste løsning? Lukning af alle projekter eller bedre evaluering og i så fald hvordan?
Hjarn Von Zernichow Borberg er statistikere og forfatter og han er træt af mediernes og politikernes måde at "twiste" tallene på, hver gang Danmarks Statistik udgiver nøgletal for integrationen. I virkeligheden er der ikke meget forskel på “os og dem”. Sammen med Hjarn tester tallene for pjækkeri blandt elever med hhv minoritetsbaggrund og etnisk dansk baggrund og tallenes fremstilling i medierne. og diskuterer, I hvor høj grad har Hjarn ret i sin kritik? Og hvordan vi bliver bedre til at få øje på succeserne og gøre dem til nyheder på lige fod med de dårlige nyheder på integrationsområdet?
Dagens panel: Peter Skaarup - gruppeformand for DF, Øzlem Cekic, debattør og forfatter, Amalie Lyhne, lederskribent, Børsen
Dagens gæst: Hjarn Von Zernichow Borberg, forfatter og statistiker