24syv Morgen

10. januar 2018 - kl. Bør regeringen ud

I flere år har regeringen ønsket store skattelettelser, men i går måtte statsminister Lars Løkke Rasmussen melde ud, at regeringen har droppet planerne for en ambitiøs skatteaftale. Vi taler med politisk ordfører for Venstre, Jakob Ellemann-Jensen, og vi spørger ham, hvorfor Venstre fortsat vil holde på regeringsmagten, når de ikke kan føre deres politisk ud i livet.

Giver det overhovedet mening for Liberal Alliance stadig at være med i regeringen, når de ikke kan føre deres mærkesager igennem? Det spørger vi politisk ordfører for Liberal Alliance, Christina Egelund, om, efter statsminister Lars Løkke Rasmussen i går på et pressemøde kunne fortælle, at regeringen har droppet at indføre store skattelettelser til danskerne.

Tilbage i december modtog medlem af Socialdemokratiet i Aarhus, Jasmine Søgaard, en venneanmodning fra regionsrådspolitiker i Nordjylland for Socialdemokratiet, Thomas Hav. De indledte en korrespondance, blandt andet omhandlende det netop overståede regionsrådsvalg og det forestående Europa-parlamentsvalg i 2019. Men samtalen tog pludselig en anden drejning, da Thomas Hav blandt andet skrev ”Skriv til mig at du gerne vil være min tæve…” Socialdemokratiet har nu opfordret ham til at forlade partiet som følge af hans opførsel, men ifølge Thomas Hav selv, er det af andre årsager, at han har nu har meldt sig ud. Vi taler med Jasmine Søgaard om sagen.

Værter: Anna Ingrisch & Asger Juhl 

Andre udsendelser