24syv Morgen

11. januar 2018 - kl. Leonoras forældre

I dag udkommer forfatter Leonora Christina Skov med den selvbiografiske roman "Den der lever stille". Her fortæller hun, hvordan hendes forældre slog hånden af hende, da hun sprang ud som lesbisk. Vi har forfatteren i studiet.

Kort før jul sagde en tidligere topchef i Facebook, at det sociale medie er igang med at ødelægge samfundet. Vi har besøg af Knud Romer, forfatter og radiovært på Radio24syv, der tidligere har sammenlignet Facebook med morfin og kokain.

Michael Serup er indehaver af et sort-glaseret tegltag i Lystrup, der i denne uge bliver diskuteret i Højesteret. Her skal fem dommere tage stilling til, om taget og ovenlysvinduerne giver for meget genskin hos naboerne.

I dag skal udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg i samråd om en sag, hvor hendes ministerium har taget 13 måneder om at rette ind efter en dom fra Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Vi har besøg i studiet af Kenneth Kristensen Berth, folketingsmedlem for Dansk Folkeparti, der er rasende over dommen.

Værter: Anna Ingrisch og Asger Juhl

Andre udsendelser