Rushys Roulette

31. januar 2018

Integrationsminister Inger Støjberg har været i centrum for flere forskellige historier i de forgange uger. Timingen af dem peger i retning af at hun bevidst går efter at aflede opmærksomheden fra de dårlige sager, mener Rushy. Hvad mener panelet?
Sympatibesøget hos Tingbjerg bageren Ali Parnian faldt sammen med at det samme dag kom frem via en aktindsigt, at 12 embedsmænd fra Inger Støjbergs ministerium kendte til EU-dommen, der kunne have forhindret, at 11 afviste syge flygtninge blev sendt tilbage til lande, hvor de ikke kunne få medicin ellerbehandling for deres sygdom.
For to dage siden skriver hun en blog i BT, hvor temaet er, at vi har tabt til islamisterne, fordi vi ikke længere tør at sætte et stykke op, der f.eks. viser at Profeten har sex med en frø. Det falder sammen med at det kom frem at embedsmænd gav forkerte oplysninger til folketinget trods viden om dom.
Og så gennemgår vi på en lytters opfordring Koranens forhold til de forskellige klædedragte/tørklædetyper.
Garbi Schmidt, islamolog og Ph.d., Niels Ivar Larsen, journalist, bog- og tegneserieoversætter og Niels Jespersen, debattør

Andre udsendelser