24syv Morgen

12. februar 2018 - kl. S-borgmestre: Er S

Tirsdag i sidste uge, dagen efter at Mette Frederiksen havde fremlagt Socialdemokratiets nye udlændingeudspil kunne man læse to meget forskellige artikler i Berlingske og Information. En hjørnesten i udspillet er at indvandrere, som har været på kontanthjælp i lang tid, eller er på integrationsydelse skal aktiveres i 37 timer ugentlig for at få ret til ydelser for at bekæmpe parallelsamfund i Danmark. Vi taler med Ole Bjørstorp, borgmester i Ishøj Kommune og Tim Vermund, viceborgmester i Odense Kommune.

Jesper Poulsen bruger hver dag sin trafikalarm til at køre for stærkt. Han kører gerne 150-160 km/t på motorvejen, fordi han har en alarm installeret, så han bliver advaret om politiets fotovogne. Vi taler med Freddy Sørensen, direktør for Saphe trafikalarm om, hvorvidt det er problematisk, at Jesper bruger alarmen til at bryde færdselsloven med. I sidste time taler vi selv med Jesper.

Mediernes dækning af HPV-vaccinen kommer til at koste liv. Sådan lyder det fra Peter Reinhard, professor i økonomi ved University of North Carolina med ekspertise i økonometri, der har undersøgt mediernes indflydelse på tilslutningen til HPV-vaccinen. Vi taler med ham og TV2-medarbejder Jakob Schrøder, der arbejdede på at promovere dokumentaren ”De vaccinerede piger”, som satte debatten i gang.

Værter: Anna Ingrisch og Kaare Svejstrup

Andre udsendelser