24syv Morgen

12. februar 2018 - kl. Flystyrt i Rusland

Et russisk passagerfly med 71 mennesker om bord er styrtet ned i Moskva-regionen, oplyser en talsmand fra Ruslands katastrofeministerium til det russiske nyhedsbureau Tass. De 65 passagerer og seks besætningsmedlemmer er alle omkommet. Vi taler med Rasmus Tantholdt, som er med fra Moskva.

Der var stor letteste blandt Lyngby Boldklubs fans, da klubben i går skulle møde Brøndby i Superligaen. Glæden skyldtes, at det fredag eftermiddag stod klart, at klubben ville blive reddet fra en truende konkurs. Vores reporter Hans Skovgaard fulgte forberedelserne i Lyngbys klubhus sammen med en del medlemmer af fanklubben.

Fotografen Daniel Ryes torturbødler er blevet fanget. De sidste to medlemmer af Islamisk Stat-krigerne ”The Beatles”, er, ifølge flere amerikanske og britiske medier, blevet anholdt af amerikanskstøttede kurdere fra den moderate syriske oprørsbevægelse SDF. Vores reporter Anette Solgaard har talt med Daniel Rye, der blev kidnappet d. 17. Maj 2013 og først slap fri efter 398 dage. Han var en af de 24 vestlige gidsler, der er blevet tortureret under ”The Beatles”.

Værter: Anna Ingrisch og Kaare Svejstrup 

Andre udsendelser