24syv Morgen

12. april 2018 - kl. Alexanders toårig

I det lukkede statsfængsel i Ringe bor den to-årige dreng Julius. Han har boet der i hele sit liv.  Julius er ikke barnets rigtige navn, men valgt for at beskytte barnet. Hans mor afsoner en dom på tolv år for drab. Reporter Knud Brix har besøgt Julius far, der kun sjældent får lov at se sin søn i fængslet.

Dansk Folkeparti anerkender nu, at forløbet omkring oprettelsen af en politiskole i Jylland "ikke ser pænt ud i dag". Partiet stak sammen med Socialdemokratiet en kæp i hjulet på regeringens plan om at bygge en ny politiskole op fra grunden. Sidste år valgte man så en nedlagt sygepleje-skole i Vejle i stedet. Men nu viser det sig, at det tager længere tid at ombygge den gamle skole, end det havde taget at opføre en funklende ny skole fra grunden: 44 måneder tager det at ombygge den gamle skole i Vejle. Vi dykker ned i sagen.

Lægen Svend Lings fortsætter med at hjælpe syge mennesker til at begå selvmord, selv om han har mistet sin autorisation. Det kunne vi fortælle i går. Lings kan ikke længere udskrive medicin, men har fået en anden læge til at gøre det for ham. En lytter, der hedder Edith Prøfch, reagerede på indslaget. Hun skrev til os og i dag fortæller hun, at det hun allerhelst vil, er at kunne dø på egne præmisser. Hør indslaget med Edith og lyt til hendes beretning om de kroniske smerter, hun lider af. 

Værter: Ida Herskind & Tinne Hjersing Knudsen

Andre udsendelser