Europa i Flammer

6. maj 2018

I dag får vi besøg af Tommy Hansen, som er grundlægger af mediet Free21. Mediet er ifølge sin egen hjemmeside en global platform for journalistiske bidrag og kvalificeret debat. Vi spørger Tommy Hansen hvad formålet med mediet er, og hvad han som grundlægger gerne vil bidrage med.

Vi får også besøg af Nikolaj Villumsen, som er Enhedslistens nyvalgte spidskandidat til Europa-Parlamentet. Nikolaj Villumsen sidder allerede i Folketinget, men nu skal Enhedslisten også repræsenteres i den europæiske del af vores demokrati. Vi spørger ham, hvorfor Enhedslisten ikke som tidligere kan stille op under paraplyorganisationen "Folkebevægelsen mod EU", og så skal vi selvfølgelig også have et tydeligt svar på, om Enhedslisten vil have Danmark helt ud af Den Europæiske Union.

Til slut har vi Nikolaj Villumsens gamle partikollega Maria Reumert Gjerding med. Hun er nyvalgt Præsident for Danmarks Naturfredningsforening. Hun skal give os et bud på, hvordan et EU-forbud mod neonikotinider kan redde bi-bestanden i Europa.

Andre udsendelser