Efter Otte

5. juli 2018

Vi skal høre noget af tidens bedste taleradio, og allerede i første time kommer vi vidt omkring, for den står både på et afsnit af Jeppesens Bibelskole, et dramatisk optrin i Tibet-papirerne og en debat om danskhed.

Hvad vil det sige at være dansk? Og hvem skal have hvilke rettigheder i Danmark? Det var omdrejningspunktet i sommerdebatprogrammet Madam Blå igår, og senere skal vi høre, hvad Salman fra Nordjylland og Sune fra Varde havde af input.

Men allerførst skal du have dit daglige bibelske input fra Jeppesens Bibelskole, hvor Michael Jeppesen og Rasmus Ugilt i dag tager hul på et nyt kapitel i Matthæusevangeliet - og så er det lige før Bibelskolen runder endnu et skarpt hjørne. I dag hører vi nemlig afsnit 699!

De sidste par dage har vi i Tibet-papirerne i hørt, hvordan miseren om de fjernede demonstranter gentog sig nærmest præcist et år efter første gang i juli 2012. I dagens afsnit, som er nummer 23, hører vi endnu en historie fra den junidag i 2013 - hvor en PET-agent giver en politibetjent ordre til at vende to unge kvinder om, så den kinesiske delegation ikke når at se, at de står i t-shirts med Tibet-flag.

Andre udsendelser