Søndagspolitikken

30. september 2018

I et år har Radio24syvs journalist Thomas Foght indsamlet dokumenter og talt med personer, der fortæller, hvordan Kina operer i kulissen og forsøger at presse danske myndigheder og organisationer til for eksempel at undertrykke kritik af Kina. Han kommer i studiet og fortæller om det pres.

Socialdemokratiet vil tilføre flere penge til udligningssystemet på grund af en fejl fra 2006. Men de vil kun kompensere kommunerne for de manglende udbetalinger siden 2015. Hvorfor ikke kompensere helt tilbage. Magnus Heunicke forklarer.

Tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen giver ikke meget for to eksperters kritik af Nyrups Headspace-centre, der skal hjælpe unge med psykiske problemer. De to eksperter mener ikke, man kan sige, at centrene hjælper. Nyrup mener ikke, de har forstået noget som helst.

Torsdag var Karsten Lauritzen i samråd om forsinkelsen af Skattekommissionens arbejde. Han var sur på Socialdemokratiet. Vi taler med Rene Gade fra Alternativet, der heller ikke forstår, hvorfor kommissionen bliver forsinket.