24syv Morgen

9. oktober 2018 - kl. Scharf-bog har rys

Retssagen mod den tidligere chef for PET Jakob Scharf er i fuld gang. Senest har den nuværende PET-chef, Finn Borch været i retten for at blive afhørt. Retsreporter og vært på Politiradio på Radio24syv, Marie Louise Toksvig var i studiet for at fortælle om retssagen.

Den forhenværende topchef for Interpol Meng Hongwei har været forsvundet siden han rejste ind i Kina i slutningen af september. Nu ser det ud til, at han er blevet anholdt, men ingen ved præcist, hvor han er. Claus Blok Thomsen, Asien-korrespondent for Politiken var med fra Bangkok i Thailand.

Lars Løkke Rasmussen præsenterede i sidste uge det kæmpestore og prestigefyldte infrastrukturprojekt Lynetteholmen på vegne af Københavns Kommune og regeringen. Projektet, der blandt andet indebærer en kunstig ø og boliger til 35.000 mennesker, er først færdigbygget i 2070, men det mener Rambøll kan gøres meget hurtigere. Vi taler med Søren Hansen, projektdirektør i Rambøll, og Jonas Bjørn Jensen, der er politisk ordfører i Socialdemokratiet i borgerrepræsentationen i Københavns Kommune

Andre udsendelser