24syv Morgen

10. oktober 2018 - kl. Seneste nyt om svi

En 64 årig kvinde er internationalt efterlyst i forbindelse med svindel for 111 millioner kroner. Man mistænker kvinden for gennem de sidste 16 år at have flyttet 111 millioner kroner fra SATS-puljemidlerne til sig selv. Vi taler med Per Nikolaj Bukh, professor i økonomistyring ved Aalborg Universitet.

I en ny afgørelse har Østre Landsret besluttet, at det ene og alene er op til Københavns Vestegns Politi, at den dansk-tyrkiske syrienkriger SK ikke må få et pas. Den beslutning har været for retten, men ifølge Østre Landsret er det slet ikke op til retten - politiet kan egenrådigt beslutte, at han ikke skal have et pas. Vi har talt med SK's forsvarsadvokat, Mette Grith Stage.

Jonathan Northcroft, mangeårig fodboldjournalist og forfatter på den britiske avis Sunday Times, mener at medierne har dækket voldtægts-anklagerne mod Christiano Ronaldo ALT, ALT for lidt - blandt andet fordi medierne har kommercielle interesser i Ronaldo og alle hans fodboldfans. Vi taler med Troels Bager Thøgersen, chefredaktør på Tipsbladet.

Værter: Anna Ingrisch & Knud Brix.

Andre udsendelser