24syv Morgen

31. oktober 2018 - kl. Bæltefiksering ka

I dag sender vi dokumentaren, Shaarmarkes Sidste Dage. En dokumentar om en 23-årig somalisk mand, der blev fundet død i en fængselscelle i Herstedvester Fængsel i januar 2016. Kort inden han døde, havde han ligget bæltefikseret i 9 dage. Dette kan ifølge flere eksperter have været dødsårsagen. Én af journalisterne bag historien, Jeppe Findalen, er i studiet og fortælle om dokumentaren. 

D. 28 september blev Danmark lukket ned, efterfulgt af en menneskejagt på en Volvo. Det viser sig nu at Danmark blev lukket ned, fordi, der ifølge PET's efterretninger er en iransk efterretningstjeneste, der har haft til hensigt at udføre et attentat på lederen af gruppen ASMLA med dæknavnet, Yaqoub, der er bosiddende i Danmark. Tidligere PET-chef, Hans Jørgen Bonnichsen, giver sit besyv på sagen. 

Avisen Bornholms Tidende er gået til kamp mod øens nye hurtigfærge, Bornholmslinjen, der i september overtog færgedriften til og fra Bornholm. Den nye færge har haft mange aflysninger. Kommunikationschef i Molslinjen A/S, Jesper Maack, forklarer, hvorfor linjen har haft så mange aflysninger. 

Værter: Anna Ingrisch & Asger Juhl