Datolinjen

6. november 2018

USA genindførte i dag alle de sanktioner mod Iran, som oprindeligt blev ophævet i forbindelse med Iran-atomaftalen fra 2015. Dermed træder forholdet mellem USA og Iran ind i en ny fase. Heriblandt en olieembargo, der har til formål at stoppe al olieeksport fra landet. Vi taler med Peter Bay Kirkegaard, seniorkonsulent, DI.

Dagen før midtvejsvalget dykker vi ned i tallene, der viser om Trump egentlig har brudt sine løfter, og hvordan han egentlig har klaret sig indtil videre som præsident. Det gør vi med hjælp fra Mirco Reimer-Elster, USA-analytiker. 

Ifølge en ny bog om det 32 år gamle mord på den tidligere svenske statsminister Olof Palme, går gerningsmanden den dag i dag stadig frit rundt i Stockholm. Og ikke nok med det, så blev moderen hvervet af en super spion fra det Sydafrikanske apartheid-styre. Bogen, der udkommer i morgen hedder "Steig Larssons arv", og den bygger på omfattende research fra netop den kendte krimiforfatter Stieg Larsson. Vi taler med Thomas Ladegaard, forfatter til bogen "Palmemordet". 

Andre udsendelser