Datolinjen

15. november 2018

Premierminister Theresa May har her til aften sikret sig opbakning blandt sine ministre til det udkast til en brexitaftale, forhandlere fra EU og Storbritannien er enedes om. Det sagde hun her til aften efter et fem timer langt regeringsmøde i London. Vi får seneste nyt fra Rune Wriedt Larsen, London-korrespondent på Børsen.

Tidligere i dag nedstemte den svenske Riksdag nemlig dannelsen af en ny regering bestående af det konservative Moderaterna og Kristdemokraterna med Moderaternas leder Ulf Kristersson som statsminister. Vi ser nærmere på den tilsyneladende endeløse regeringskrise sammen med Lars Hovbakke Sørensen, adjunkt ved professionshøjskolen Absalon med speciale i nordisk politik.

En stigende strøm af nationalisme i Indien driver almindelige borgere til at sprede falske nyheder. Det fastslår en undersøgelse, som BBC står bag. Forskningen viser, at fakta simpelthen er mindre vigtig for inderne end det følelsesmæssige ønske om at styrke den nationale identitet. Vi stiller skarpt på undersøgelsen sammen med Thomas Sehested, institutleder ved Dansk Kulturinstitut i Indien.

Andre udsendelser