24syv Morgen

24. januar 2019 - kl. Dansk politi bruge

Dansk politi bruger det europæiske politisamarbejde, Europols, forbryderdatabase mere end nogensinde før. Det viser nye tal fra rigspolitiet, som vi har fået her på Radio24syv. Vi har ringet til politidirektør i Rigspolitiet, John Vestergaard, og bedt ham forholde sig til de nye tal. 

Flere ministerier og skattefinansierede virksomheder har en aftale om kun at køre med Dantaxi, der i sidste måned blev opkøbt af en kapitalfond i skattely. Vi spørger transportordfører for Enhedslisten, Henning Hyllested, hvad han mener om det. 

Foreningen Familier med Kræftramte Børn kan se frem til en politianmeldelse, fordi foreningen har undladt at aflevere sit regnskab for 2017 inden den endelige frist den 18.  januar i år. Generalsekretær i brancheforeningen for indsamlingsforeninger, Isobro, Robert Hinnerskov, fortæller, om det bør være svært at aflevere sit regnskab til tiden. Vi spørger også tidligere medlem af foreningen, Helene Rosenbrandt, der i sidste uge blev ekskluderet, hvorfor hun oprindeligt meldte sig ind. 

Værter: Anna Ingrisch & Asger Juhl