24syv Morgen

20. februar 2019 - kl. Stigende antisemit

Omkring 80 gravsteder på en jødisk gravplads i Frankrig er blevet udsat for hærværk. Hærværket sker på et tidspunkt med stigende antisemitisme i Frankrig. Vi har journalist Louise Sandager med os fra Paris, og vi spørger hende, hvorfor vi ser denne bølge af antisemitisme i Frankrig netop nu.

I går præsenterede Klaus Riskær Pedersen sine tre nye kandidater, og vi ringer til nogle af kandidaterne for at høre, hvad partiet Klaus Riskær Pedersen mener på en række centrale politiske områder – og om de nye kandidater  overhovedet ved, hvad partiets holdning er på disse områder.

I 2009 besluttede en enig borgerrepræsentation i Københavns Kommune, at kommunen fra 1. januar 2010 ville betale CO2-afsnit for alle kommunale flyrejser. Det skete bare aldrig, og den siddende borgerrepræsentation nægter nu at klimakompensere for de tusindvis af flyveture, som kommunens medarbejdere har været på de sidste 9 år. Det skrev B.T. i går. Det er kun Radikale Venstre og Alternativet, der vil samle regningen op, og derfor ringer vi til SF for at høre, hvorfor de ikke vil betale den CO2-afgift, som de tidligere har forpligtet sig til at betale.

Værter: Anna Ingrisch & Asger Juhl

Andre udsendelser