Det, vi taler om

29. marts 2019

I første time taler vi om skuespilleren Jussie Smollett, som er anklaget for at have iscenesat et racistisk og homofobisk overfald på sig selv. Kronprinseparrets hofchef, Christian Schønau, trækker sig fra sin bestyrelsespost hos Grundfos. Tom Cruises datter er involveret i Scientology, og så er der kommet en ny bog om det uopklarede mord på Anne Stine Geisler. 

I anden time taler vi om de politiske beslutninger, der får Radio24syv til at trække stikket til efteråret. Britt Bagers kæreste, Esben, angriber Henrik Qvortrup efter kritik af Bager. Efter tre år er der endelig kommet et - ret overraskende - resume af rapporten om Ruslands indflydelse på Trumps valgkamp.  Vi bringer en lille servicemeddelse: Bliv blogger, hvis du vil have skatterabat. Og så taler vi om den sødeste Morten Lindberg, som i denne uge døde i en alt for tidlig alder. 

Ditte Okman er vært, og i panelet sidder redaktør på Berlingske, Jakob Steen Olsen, direktør i WeDoCommunication, Anna Thygesen, journalist på SE og HØR, Jacob Heinel Jensen, og politisk kommentator, Henrik Qvortrup.