Det, vi taler om

5. april 2019

I første time taler vi om alle kendisserne, der tager i Grøften i Tivoli og drikker sig i hegnet – deriblandt Ditte Okman og Anna Thygesen. Statsministeriet giver nu forklaringen på, hvorfor prins Joachim må tage sine årpenge med til Frankrig. Medina skal være med i Toppen af Poppen - måske fordi hun mangler penge. Mette Abildgaard brugte billede af fængselsbetjenten Torben Schubert mod hans samtykke. Stor afsløring: Ghita Nørby og journalist, Iben Maria Zeuthen, er i familie. Og så har Tom Cruise forbudt Nicole Kidman at komme til deres søns bryllup.

I anden time taler vi om Dansk Folkepartis vilde uge – omfartsvejen, politianmeldelsen af Radio24syv, osv. – og om den helt særlige DF-politiker, Kim Christiansen. Jacob Haugaards bog har fået nul stjerner, og vi tester, om bogen virkelig er så lortet. Og så vender vi den spektakulære sag mellem slovakken Stanislav og vores Justitsministers kæreste Josue.

Ditte Okman er vært, og i panelet sidder journalist på ugebladet Her & Nu, Nikolaj Vraa, direktør i WeDoCommunication, Anna Thygesen, journalist på SE og HØR, Jacob Heinel Jensen, og politisk kommentator, Søs Marie Serup.