Rushys Roulette

15. maj 2019

"Flere i arbejde" lader til at være nøglen til den integration, vi hele tiden hører skulle gå så skidt, at der er brug for flere krav, dobbelt-straffe og endeløse stramninger. Vi får besøg af Ida Auken (R) og Anders Johansen (C). Hvordan vil de få flere i arbejde? Og hvad tænker panelet; Øzlem Cekic, brobygger og debattør, Niels Jespersen, forfatter og debattør om de ideer?
Forfatter og journalist Flemming Christian Nielsen har skrevet biografier om Mogens Glistrup. Han mener ikke Rasmus Paludan minder om Glistrup. Hør hvorfor.
Hør også Venstres gruppeformand Karen Ellemann forholde sig til sin partifælle Søren Pinds anklager om at partiet lider af"islamitis" og beskyldninger om at borgerligheden er blevet indadvendt, frygtsom og angst.
Hjarn Zernicow Borberg, ekst. lektor og forfatter vil være vores faste gæst i hele valgkampen. Sammen forholder vi os til om der er et statistisk sandt grundlag for politikernes påstande om udlændinge.
Vi skal se på om "indvandrere får for mange børn og de gifter sig tidligt" som Rasmus Paludan påstår. Og om hvorvidt "kriminalitetsstatistikkerne om ikke-vestlige efterkommere brager derud-ad i den forkerte retning" som Pernille Vermund udtaler.