Rushys Roulette - sammendrag

23. maj 2019

Brexit, migrationsstrømme, større tilknytning til højreekstremistiske bevægelser over hele Europa, kendetegner den brydningstid, vi er i lige nu. Hvordan vil Mette Bock (LA) og Rina Ronja Kari, (Folkebevægelsen mod EU) finde fælles fodslag, når de er så uenige om EU?

Kan falske facebook profiler og internet-trolle påvirke resultatet af vores Folketingsvalg? Og er den hastige digitalisering, herunder brug af sociale medier en svækkelse eller styrke af demokratiet? Vært på "Aflyttet", Anders Kjærulff maner til besindighed, men hvad siger dagens panel består af Khaterah Parwani, debattør og Safia Aoude, jurist. De er begge meget aktive på de sociale medier. Hvordan sikrer de sig mod net-trolle og manipulering på deres profiler?

Hvad gør vi med alle de asylansøgerne og migranter, der p.g.a. af vores aftaler med Tyrkiet og andre, er strandet lige ovre på den anden side af EUs ydre grænser? Og hvordan ser det ud med flygtningestrømme lige nu i Europa? Sammen med Hjarn Von Zernichow Borberg, ekst. lektor kigger vi på tallene.