24syv Morgen

29. maj 2019 - kl. S vil ikke indfør

I dag er der ingen krav til, hvor mange pædagoger der skal være per barn i danske institutioner. Derfor kræver SF, at der skal indføres minimumsnormeringer i de danske daginstitutioner. Men Socialdemokratiet og Mette Frederiksen, der vil være børnenes statsminister, går ikke til valg på minimumsnormeringer. Vi spørger børneordfører for Socialdemokratiet, Pernille Rosenkrantz-Theil, om S vil leve op til SFs krav?

Rasmus Paludans bror Martin Paludan står frem i en video, hvor han fraråder danskerne at stemme på sin bror. Vi taler med ham om, hvorvidt han tror, at vælgerne vil skifte mening på baggrund af videoen, og om forholdet til hans bror.

Karsten Hønge (SF) sagde for 10 måneder siden til adskillige medier, at han ville stoppe i Folketinget, hvis han blev valgt til Europaparlamentet. Blandt andet derfor stemte 19.687 danskere personligt på Hønge til EU-valget i søndags. Men nu har Hønge ombestemt sig og har takket nej til Europaparlamentet. Vi ringer til Karsten Hønge for at høre, hvad der er op og ned.

Værter: Brian Weichardt og Knud Brix