Bladet fra munden

3. juni 2019

Gård & Torp: Billeder fra dasset.

Hendes Verden / Strikketillæg: Hvordan strikker man på stranden? Og hvad er en ”glutch”? Ikke for de flagforskrækkede: Sådan bager du en anstødelig flagkage med rom-smørcreme.

Outsideren: Politikere forstår ikke hvad der er brug for i psykiatrien, og tager gerne til udlandet for at kigge på hvad der virker, istedet for at lytte til de folk herhjemme der arbejder med det. Lene er træt af pis, og har nu hørt at man overvejer at køre psykiatrien som en japansk bilfabrik.

OGSÅ Outsideren - Hvad byder du indbildske gæster: Antipsykotisk medicin :-) LOL!

DJØFbladet: Skattely – Det kan løses, men det kræver politisk vilje. Grøn omstilling - Er du frisk på 12 timer i et tog? Eller kan det ordnes over Skype?

Euroman

Don Ø har taget på, og han er blevet løsladt. Han er også sur, fordi det er systemets skyld. "Politikerne gør nul og en hønsefis" for at hjælpe ham. 

Nanna opdager pludseligt at Don Ø giver en skjult fuck-finger udenpå sin kaffekop. Til læsere af bladet, eller til Bladet fra munden?

Dossier: Adm. Direktør i Victorinox fortæller om genial udnyttelse af ressourcerne i deres knivfabrik i Schweiz. Hvad sker der når man smeder knive?