Det, vi taler om

7. juni 2019

I første time taler vi om det kæmpe drama i sæsonfinalen af ‘Forsidefruer’. Sagen mellem Mai Manniche og Cenciz og Geggo er slut - men det er langt fra slut med mudderkastning. Zac Efron er blevet spottet i Lyngby – og dater angiveligt svømmeren Sarah Bro. George Michaels testamente er blevet offentliggjort og tilgodeser overhovedet ikke hans efterladte kæreste.  Og så har TV2 stjålet Jimmy Jørgensens idé, når de lader Silas Holst danse med en mand til ‘Vild med dans’. 

I anden time taler vi om det vanvittige folketingsvalg, hvor nogle af de store profiler røg ud på røv og albuer. Henrik Dahl angriber ledelsen i Liberal Alliance for at være dårlig og nepotistisk. Henrik Sass kommer ind på et hængende hår - men er han helt rask? Og så vender vi partierne, der aldrig kom ind og de mest googlede ord og personer under valgkampen. 

Ditte Okman er vært, og i panelet sidder journalist på ugebladet Her & Nu, Nikolaj Vraa, redaktør på Berlingske, Jakob Steen Olsen, direktør i WeDoCommunication, Anna Thygesen, og politisk kommentator, Søs Marie Serup.