Bladet fra munden

18. juni 2019

MagasinetPrana/Yoga: Klimaforandringer ift. Prana - underskrevet af redaktionen. Kan vi tro på eksperterne bud? Sidder de ikke endnu engang med kommercielle kræfter bag deres bud? Vi kan jo ikke tage chancen! For noget er der galt. Bud: Kan det være at kloden er tiltet lidt i forhold til de 23,5 grader? Disse 23,5 grader er netop årsagen til, at vi har årstiderne. Er det blot denne fysiske ubalance, jorden har? Er det på grund af karma eller kød?

Din vinguide: Vin i de forkerte glas. Glasproducenten Maximillian er så træt af verdens udvikling. Folk køber ikke længere så mange fine vinglas. De ryger marihuana, drikker mørk rom og drikker vin af forkerte glas. Og det kan ødelægge en vin fuldstændigt. Man bliver bare så træt!

Politikens historie: Tre forfattere - krigslitteratur. Bøger der beskriver livet efter en krig. - Poul Martin Møller beskriver Danmark i årene efter Napoleonskrigene, Herman Bang skriver levende om oplevelsen af af tabet af Sønderjylland efter 1864 og Birgitte Kosovic har skrevet om livet efter krigen i det tidligere Jugoslavien i start 90'erne.

Bil magasinet: Kørt i kongeriget, skrevet af BACHMANN!!! Bachmann er en gammel sølvræv,med western-overskæg fra redaktionen, som er blevet en karakter i flere spændende historier, om brugen af mandede biler.

Hva så danmark? (folkemødemagasin fra Klimateltet): Klimateltet, rejse vaner med fly i klimastormvejr, bedsteforældrenes klimaaktion. Radikaliserede bedsteforældre.

Landbrugsavisen: Jens Simonsen - det er ikke så galt som man skal tro. Vi har dog sat os mål. Så tag det heeelt roligt.

Flexværker: Fagforeningernes udvikling i danmark.