Rushys Roulette

19. juni 2019

Paludan har nu i over et år stresstestet os som samfund og politiet, fordi han påstår,at vi ikke har styr på de borgere, der bor i de udsatte boligområder. I ytringsfrihedens navn har politiet måttet stille op og beskytte Paludan mod angreb fremprovokeret af koranafbrændinger og nedladende sprogbrug. Det mener Klaus Riskær Pedersen er alt for galt. De 100 mio kr. politiet har brugt på Paludans sikkerhed, kunne bruges bedre. Hvorfor ikke oprette et offentligt "speakers corner", hvor alle "paludanere" kan ytre sig. Er det en god ide? eller en begrænsning af forsamlings- og ytringsfriheden?
Et rent pigehold i svømning er en rigtig god investering i integration af piger med minoritetsbaggrund. De lærer både at svømme og samtidig får de en indføring i det danske foreningsliv, mener Allan Nyhus, fmd. for bestyrelsen i Hovedstadens Svømmeklub. Kritikkerne mener, det er et kompromis med vores forståelse af ligestilling samtidig giver vi køb på fædres ret til at se deres piger svømme. Hvilket hensyn vejer tungest?
Når man laver satire og bruger humoren skal man så altid udfordre grænserne og helst gå over eller må man gerne lægge bånd på sig selv? Komiker Ellie Jokar Ellieminartiges grænse går ved koranen og Allah. Det har fået historiker og journalist Adam Holm til mene, at Ellie Jokar har taget en "islam-mundkurv" på. Komiker Anders Stjernholm er enig i kritikken af Jokar, men har han ikke også selv en grænse, når han optræder? Hvad mener dagens panel bestående af: Jon Stephensen, teaterdirektør og Christina Egelund, tidl. MF (LA)?