Bladet fra munden

19. juni 2019

SVIN: Mælkeanlægsforsøg giver mere end 40 smågrise pr. årsso. Det er alt hvad jeg har...

Horoskopbladet: Stort portræt/horoskop med Nicolai Coster-Waldau. Det ene af de billeder de har valgt til artiklen er Nicolai som voksdukke. Radio24syv har også fået lagt et horoskop, og det viser sig at det primært er Jørgen Ramskovs skyld at radion lukker, da han har haft Neptun i spænding til krisplaneten Saturn i de sidste to år. De dårlige nyheder er at Neptun vil angribe hans sol de næste to år. Nissen flytter med.

Hus forbi: HF har spurgt fire hjemløse hvad de ville gøre hvis de var politikere. Kasper svamp, landevejsridder, med hovedsæde i Horsens, vil gerne indføre en ydelse til folk uden fast bopæl. Britta vil have flere offentlige toiletter og stikkontakter udenfor. Der er også Gerth der vil have Danmark til at omstille fra kul til brint og gerne på et EU-plan, for Danmark er nødt til at samarbejde.

IN: Fodboldkoner siger deres job op for at lave velgørende arbejde. Det er helt crazy.

Costume: Forsidemodel der sidder som en skidende hund og kigger ind i kameraet. Lederes handler om sommer i københavn - Vi springer i havet fra Mads Nørgaard's husbåd, tager på Banchina eller spiser morgenboller fra Emerys. Cowboy-lokket er tilbage, safari-looket er tilbage, pasteller er tilbage, boheme (Ibiza-style) ligeså.

Libhaverboligen: Jussi Adler-Olsen - Det er ikke rart at være inde i hovedet på Assad. Ikke dén Assad! En karakter i hans nyeste bog. Jussi elsker at være kendt i DK for folk er så pissesøde. Han har også fundet ud af hvorfor rige mennesker er så melankolske. Hvis der er noget de vil have, så kan de bare købe det. de mangler motivation.