Bladet fra munden

20. juni 2019

Horopskopet: Vidste du at du har en tvilling? En tids- eller dagstvilling. Du er nødt til at høre det for at forstå det. Og så forstår du det sikkert ikke alligevel.

360 (Udenrigsministeriets blad): Effektive europæiske humlebier bliver eksporteret til hele verden, men bringer parasitter med sig og udrydder de lokale humlebier. Og det er noget lort.

Frøavleren: Frøavler René er blevet ny dansk formand for en vigtig international frøgruppe.

FILTER: Fjeldredder - Sven Erik Fjørnberg fortæller at mange (idioter) går op ad Kebnekaise uden særligt meget tøj på, og må derefter reddes fordi de bliver kolde og forkomne.

NG (North Grow): Spektrum - DKS næststørste producent af medicinsk cannabis ligger også på Fyn. Så deeet... Fyn. Berner har røget weed siden han var 14 år. Nu har han en international forretning hvor han sælger cannabisprodukter og tilbehør.

Bilmagasinet: fælgrens - en test. Det er altsammen giftigt og unødvendigt. Men noget lugter godt, noget ætser for meget osv. ZZZZzzzzzz

Flexwerker: Manifestet handler mest om at man skal have retten til ikke at give en fuck, og retten til ikke at arbejde, og retten til at det hele ikke skal handle om karriere.

Altinget: Peter Skaarup hylder Pia Kjærsgaard i en "artikel".

Prahna: Ordsprog med spirituel dybde. Blind høne finder også et korn.