Det, vi taler om

21. juni 2019

I første time taler vi om Lars Larsen, som er alvorligt syg af kræft og har trukket sig fra sine topposter i Jysk. Jakob Steen Olsen fortæller sladderhistorier fra gode, gamle Hotel D’Angleterre. Voldtægtssagen i Enhedslisten-borgmesterens lejlighed foregik angiveligt på en søndag mellem 8 og 16. Og så bliver Roger Moores enke, Kiki Tolstrup, ifølge Kikis søn frarøvet sin formue af sin rådgiver, Per Troen. 

I anden time taler vi om den klæbrige sag om SKATs udbyttechef, Lisbeth Rømer, som tog på sightseeing med to herrer, som nu er sagsøgte i sagen om svindel med udbytteskat. Anna Mee Allerslev opgiver sin injuriesag mod B.T. og Berlingske – men hvorfor nu det? Mimi Jacobsen lægger sag an mod Rasmus Paludan, efter han kaldte hende “Nazisvin” i Aftenshowet. Eks-Uefa-præsident, Michel Platini, er blevet anholdt efter mistanke om korruption. Vi har sportskommentator på Ekstra Bladet, Jan Jensen, med på en telefon for at forklare miséren. Og så indtræder gode gamle Henrik Dam Kristensen som ny formand for Folketinget. 

Ditte Okman er vært, og i panelet sidder redaktør på Berlingske, Jakob Steen Olsen, direktør i Impact Tv, Thomas Heurlin, journalist på SE og HØR, Jacob Heinel Jensen, og politisk kommentator, Søs Marie Serup.