Det, vi taler om

5. juli 2019

I første time taler vi om Henriette Zobel og Erik Stener Færch, som (ikke helt overraskende) er gået fra hinanden. Radio24syv fortætter ikke på FM4 - så tak for ingenting, Joy Mogensen. Korrespondent Simi Chan var tæt på tvangsægteskab, da hun var ung. Hvad er det egentligt for nogle hvide pletter, Kronprinsesse Mary har på armene? Kongehuset har sat en stor del af prins Henriks jadesamling til salg. Og så får vi svar på, hvordan Caroline Petersen kan holde sin dildo ren.  

I anden time taler vi om Donald Trump, som gav den max gas til 4th of July. Peter Kofod (DF) nægtede at rejse sig under EU-hymnen - men er det cool eller pattebarnagtigt? Rasmus Paludan er blevet idømt 14 dages betinget fængsel for racisme. SF Studios’ distributionsdirektør er sur på dansk journalist i Hollywood - men hvorfor nu det? Og så har Mette Frederiksen saftsuseme givet sin nære ven, Martin Rossen, en utrolig magtfuld post. 

Ditte Okman er vært, og i panelet sidder direktør i Impact Tv, Thomas Heurlin, journalist på SE og HØR, Jacob Heinel Jensen, og chefredaktør på SE og HØR, Niels Pinborg.