Det, vi taler om

12. juli 2019

I anden time taler vi om Jeanette, som tissede foran Orange Scene – og blev krænket over at få en advarsel for det. Skuespilleren Berrit Kvorning er død i en alt for tidlig alder. Også Jesper Langberg er død, og vi mindes den store skuespiller. Fie Laursens selvmordsbrev lå på sociale medier i to døgn, og vi spørger Champagnedrengen, Mads Dinesen, hvorfor Facebook ikke fjernede opslaget. Amin Jensens skiltekamp mod kommunen fortsætter: Han har nu pillet sit store skilt ned – men blot for at sætte et op i dobbelt størrelse.  

I anden time taler vi om verdens dyreste skilsmisse mellem Jeff og MacKenzie Bezos, som nu er afgjort. Caroline Fleming lejer prins Joachims hus – men betyder det, at prinsen bliver i Frankrig? Bergur Løkke Rasmussen bor til leje hos fars forretningsvenner - lugter det lidt af nepotisme? Meghan Markle er i voldsom modvind efter hun blev vred på en mand, som (ikke) tog et billede af hende til en tenniskamp. Og så får vi det sidste nye i sagen om Steen Svarzengrens rapport. 

Ditte Okman er vært, og i panelet sidder journalist på ugebladet Her & Nu, Nikolaj Vraa, redaktør på Berlingske, Jakob Steen Olsen, og chefrådgiver, Anne Kirstine Cramon.