Nattevagten

23. juli 2019

I første time ringer Jimmy ind. Han spiller "synets" kabale med 100 kort, som går ud på, at han kan fornemme. hvor ét specifikt kort ligger. Peter fortæller derefter om sine hobbyer, der tæller vin og dét, hans børn går til af dans og svømning. Til sidst ringer Christina ind. Hun elsker at gå, spille guitar og omrokere. Før hun blev blind, nød hun også at danse og spille kort. 

Ingrid ringer ind i anden time, for hun laver bæredygtige smykker af brugt bestik, omslag til kalendre og deler ud af sine mange DIY-idéer til hjemmet. Derefter taler Sanne med Lars-Ole, som i går genoptog hans teenage-hobby, nemlig rollespil. Her mødes han i en blanding af historiefortælling og improvisationsteater.

Første lytter i sidste time er Mikael. Han er hobby-musiker og giver en smagsprøve på, hvilket musik han arbejder på lige nu. Jørn ringer for at dele hans idé om at starte en gammel hobby op. Han vil gerne begynde at løbe igen, men overvægt har holdt ham tilbage indtil nu, hvor han også søger tips. Poul-Erik ringer derfor ind for at supplere med et motionstrick, hvor han tabte 36 kilo på ni uger. Britt er sidste lytter igennem. Hun laver selv garn på en spinderok, som hun derefter bruger til at strikke.

Andre udsendelser