Det, vi taler om

2. august 2019

I første time taler vi om Meghan og Harry, som kun vil have to børn - for klimaets skyld. Kronprinsesse Mary og prinsesse Marie slås om Caroline Fleming – eller er det Caroline Fleming, der slås for at have en royal veninde? Den amerikanske streamingtjeneste HBO får dansk millionstøtte, og det er dybt bekymrende, mener Thomas Heurlin. Og så skal nye regler beskytte britiske reality-deltagere bedre. 

I anden time taler vi om golfspilleren Thorbjørn Olesen, som blev anholdt, efter han angiveligt tissede på gulvet og krænkede en kvinde på et fly. Den bovlamme opposition har ladet regeringen fuldstændig i fred hen over sommeren. Kristeligt Dagblad har fundet et politisk flertal for, at børn under 18 år skal kunne få juridisk kønsskifte. Der er delte meninger om, om Donald Trumps besøg i Danmark er en fed idé. Og så er Ronald Reagan blevet afsløret i at være en gammel racist. 

Nikolaj Vraa er vært, og i panelet sidder direktør i WeDoCommunication, Anna Thygesen, direktør i Impact Tv, Thomas Heurlin, journalist på SE og HØR, Jacob Heinel Jensen, og politisk kommentator, Henrik Qvortrup.