Cordua & Steno - sammendrag

16. august 2019

"Morten Messerschmidt opfatter DF som et borgerligt parti, samtidig med at han beskriver andre borgerlige partier, som alt for optaget af skatteprocent, vækstrater og statens størrelse. Men DFerens definition af borgerlighed med fokus på "national bevidsthed" har intet med borgerlighed at gøre, og han er faldet i en marxistisk fælde, hævder Mia Amalie Holstein fra den borgelig-liberale tænketank Cepos. Vi tager debatten om DFs borgerlighed med dem begge i studiet.

Forleden tabte den siddende argentinske præsident uventet et primærvalg, så nu er der skabt usikkerhed om holdbarheden i den økonomiske politik. Markederne reagerede ved at skære 25 procent af den argentinske pesos værdi samtidig med at aktiemarkedet dykkede med 48 pct.. Hvad i alverden skete der? Vi spørger Sydamerika-kender og journalist Niels Lindvig.

Hvem myrdede blå blok? Berlingskes Bent Winther har holdt ligsyn. Vi medvirker obduktionen og hvem der er ansvarlige for blå bloks tilstand.

Hvorfor gik det egentlig galt for Liberal Alliance ved folketingsvalget? Det har partiets tidligere politiske ordfører Christina Egelund skrevet en kronik om sammen med Simon Emil Ammitzbøll. Vi spørger Egelund, der er med på en telefon.