Weekendtillægget (2)

3. november 2012 - kl. 08.05

Det startede for alvor på youtube med en musikvideo, hvor en eller anden, kysser med jamel. Men det var kun startskuddet, og Kidd var hurtigt på banen. En ny dokumentar "Kidd Life" sætter fokus på hvordan Kidd lynhurtigt blev en kæmpe succes. Vi snakker med Kidd om hvorfor han i januar valgte at stoppe med sin musik.

Den nye danske film "Viceværten" blev et flop på præmiereweekenden sidste uge. Filmen har kostet 10 mio. kroner at producere, hvoraf 7 mio. er offentlige størrekroner. Vores gæst, Kim Pedersen, formand for brancheforeningen Danske Biografer, mener at filmen måske aldrig brude have fået lov til overhovedet at have fået biografpræmiere.

Den ene bankfilial efter den anden lukker ned, og tendensen går mod, at vi må vandre nogle ekstra kilometer, hvis vi vi lsnakke med en bankrådgiver i en fysisk bank. Bankernes udvikling er en naturlig konsekvens at overgangen til et stadig mere kontantløst samfund, hvor stadig flere af vores betalinger foregår digitalt. Professor ved Institut for IT Ledelse på CBS Jan Damsgaard gør os klogere på konsekvenserne og mulighederne for at betale digitalt.

Værter: Gertrud Højlund og Aydin Soei