Det Lille Mememageri

Seneste udsendelser

 • #Kildekritikken2019 (2)
  Du kender fake news, for de er overalt i din newsfeed. Men hvad med fake history? Findes det? Og kan det memes? Selvfølgelig kan det dét. I denne uges udsendelse rotter Det Lille Mememageri sig sammen journalist og forfatter Georg Metz og loller...
 • #Kildekritikken2019 (1)
  Du kender fake news, for de er overalt i din newsfeed. Men hvad med fake history? Findes det? Og kan det memes? Selvfølgelig kan det dét. I denne uges udsendelse rotter Det Lille Mememageri sig sammen journalist og forfatter Georg Metz og loller...
 • #Danmarkshistorien2019 (2)
  Nogle hævder, at internettet gør os dummere. At vi lever i en verden, hvor folk bedre kan huske, hvad deres yndlingsblogger fik til morgenmad end hvor mange kontinenter, der findes på jorden. Til dem siger vi: rip fam vent og se lol. Det Lille...
 • #Danmarkshistorien2019 (1)
  Nogle hævder, at internettet gør os dummere. At vi lever i en verden, hvor folk bedre kan huske, hvad deres yndlingsblogger fik til morgenmad end hvor mange kontinenter, der findes på jorden. Til dem siger vi: rip fam vent og se lol.
  Det Lille...
 • #RIP
  I det sidste afsnit af Det Lille Mememageri har vi inviteret alle vores 6.607 følgere ind til kæmpe meetup og opsamling på sommeren, der gik på Vester Farigmagsgade.
 • Afsnit 7 - #grænsen2018
  Internettet er et grænseløst rum med mørke afkroge, vi næsten ikke tør kigge på. Men hvor går #grænsen2018? I dag siger panelet for alvor farvel til normiekulturen, hopper ombord på Nautilus og dykker dybt ned i afgrunden.
 • Afsnit 7 - #LOLland
  Maya og Frederik har besøgt Danmarks bedste håndtegner, Politikens Roald Als, i hans sommerhus på Lolland. Mens de finder ud af, om deres memes overhovedet ville kunne trykkes, dækker Zenia Copenhagen Pride på Instagram.
 • Afsnit 5 - #staywoke
  Mens Dimitri er på italiensk getaway, forsøger panelet og gæst Sanne Cigale at vække den danske befolkning fra den normative søvn. Den står på ikke-binære LGBTQIA+-memes og feministiske værdier, men også chemtrails og små indianerdrenge.
 • Afsnit 4 - #ftvalg18
  Det Lille Mememageri primer folketingsvalget 2018 med politiske memes om burkaer, forbud og klimaforandringer, inden de russiske twittertrolls afbryder forbindelsen.
 • Afsnit 3 - #algerne2018
  Tørken er på sit klimaks og algerne spreder sig i Øresund. Frederik er taget i sommerhus for at redde markmus, men Andershemmingsendk er trådt til som likende, delende og spørgsmålssvarende stedfortræder.
 • Et meme er en ”selvreplicerende kulturenhed”, og Danmark har virkelig et problem med memes: Vi har brug for flere og bedre memes - af hensyn til vores nationale stolthed. Heldigvis har vi ”Det Lille Mememageri”, hvor nogle af Danmarks bedste...
 • Afsnit 1 - #tørken2018
  Maya læser kommentarer fra Reddit, og panelet laver “normie-memes” om Cæsar, ostepops og Fie Laursen. Der indledes en fredsforhandling med DogM34_t fra Reddit for at samle danske memers i Det Store Mememageri.
 • Vært og memetiker, Maya Tekeli, holder en faktuelt forkert tale, panelet forklarer, hvorfor vores memes er sjove og åbner grænserne for københavneri, voksenmobning og internetdrilleri. I panelet: Dimitri Werner De Paiva, Zenia Bruun og Frederik...