Efter Otte

Nu er klokken otte. Du slapper af. Åhh, hvad har du misset, tænker du. Hvad er der sket i løbet af dagen? Hvilke vigtige debatter har der været?

Du kan sagtens slappe af og tænde for Efter 8. For Kasper Lundberg har samlet en radiofonisk æske godbidder fra dagens hurlumhej til aftenkaffen.

Seneste udsendelser

 • Vi ifører os camouflage-gear og tager på jagt med en sydafrikansk biolog. Og så står anden time i litteraturens tegn.
  Kan skønlitteratur give os en større empati? Og hvor mange spørgsmål kan en spørgelysten digter selv svare på?
 • Vi skal lytte til et perspektiv på Syrien, som vi ikke er vant til at høre. Sammen med Rushy Rashid besøger vi nemlig en læge i Beirut, som er pro-Assad.
  Og så følger vi i hælene på fem danske soldater, som i 70erne stødte på en ubehagelig...
 • Det er altså ikke for børn i tredje time af Efter Otte i aften.
  Kom med Lea Linstow på tur gennem en hed affære med en gift mand. Romerriget ser på det skolefag, som kan få de fleste teenagere til at svede af nervøsitet. Og så undersøger vi vild...
 • Vi tager på reportage til Lyon og undersøger fin kokkekunst med Bearnaise er Dyrenes Konge. Vi undersøger også et moderne oprør, og hvordan sådan et ville se ud.
  Og så skal vi gennemgå nogle af de 40 allerfedeste planter.
 • Efter en gennemlæsning og analyse af Romerbrevet kapitel 5 tager vi debatten om atomkraft i Danmark.
  To reaktorer på det svenske atomkraftværk Ringhals skal lukke. Men er det ikke en skam, hvis det vil vise sig, at atomkraft både kan levere...
 • Fra hunden til grisens år. Hvad betyder det for befolkningen i Kina, at deres årskalender nu prydes af den -eftersigende pengestærke og frugtbare - figur grisen?
  Og så skal vi til Virginia i USA, hvor den ene skandale afløses af den anden i den...
 • Et endegyldigt farvel til bier, sommerfugle og insekter. Hvilke konsekvenser vil det få for vores økosystem, hvis/når insekterne forsvinder? Og hvis skyld er det?
  Vi er selv de største skurke, som uansvarligt leder naturen i retning af en sjette...
 • Han havde det hele, men så ramte finanskrisen. Oven i købet mens han var med familien på Mallorca. Hør Peter Forchhammers historie om den store økonomiske nedtur.
  Du kan også høre Q forsøge at finde hoved og hale i sagen om Ekstra Bladet, Henrik...
 • Efter Otte 11-02-2019
  Ugens gæst i Det Næste Kapitel blev af sin far i flere år sammenlignet med den grædende klovn, og sidenhen har han som voksen brugt den røde næse som symbol for ikke at virke for selvhøjtidelig. Men det skal være slut nu. Og så har The Brexit Club...
 • Endelig weekend! I Efter Otte betyder fredag ikke kun en afslutning på en lang uge, men også mulighed for smugkig ind i de fremragende programmer, der venter dig lørdag og søndag på Radio24syv.
  Vi løfter i tredje time lidt af sløret for Flaskens...
 • Marie er vokset op med en handicappet søster, og derfor tilhører hun den særlige pårørendegruppe, som man kalder for skyggebørn. Hun taler med specialpædagogisk konsulent, Malene Gerd Petersen i Mikrofonholder.
  Og så diskuteres det gode...
 • Der er stadig nok at tage af, hvis man vil høre god radio om krigsudredningen om den danske militære indsats i Irak i 2003 - og argumenterne for den. I Cordua og Steno er der stadig masser at diskutere.
  I weekendens VM i speedskating deltager...
 • Den Korte Radioavis er tilbage, men de kæmper for at få arbejdsmiljøet og lydniveauet til at fungere ordentligt efter Zissels opsigelse. Og så er Jan indehaver af Danmarks bedste BB.;
  Der er uddrag fra Den Korte Radioavis, Fedeabes Fyraften og...
 • Hack din krop og hjerne
  Bare man dog kunne lære at skrue op for ydeevnen både kropsligt og oppe på øverst etage.
  Måske kommer vi lidt tættere på i denne time af Efter Otte, for både i Fitness M/K, Elektronista og 24 Spørgsmål til Professoren handler det om fysisk...
 • Du kan umuligt have gået glip af det helt store samtaleemne her på kanalen og alle andre vegne de sidste 24 timer. Den længe ventede udredning om Danmarks militære engagement i Irak i 2003. Lyt til de bedste perspektiver og interviews fra...