Bearnaise er Dyrenes Konge

Bearnaise er Dyrenes Konge er madanmeldelse på radio. Forfatteren Martin Kongstad anmelder en restaurant efter 13-skalaen og taler med sin ledsager undervejs.

Seneste udsendelser

  • Jan Sonnergaard på Nummer 2
    Nogen har bestemt, at man ikke må ikke skrive romaner om midaldrende hvide heteroer, og det har trodsige Jan Sonnergaard selvfølgelig gjort. 'Frysende Våde Vejbaner' handler om en firserfyr, som ikke har opdaget at tiden er gået fra ham, og det er...
  • Mads Holger; de unge år. En tur tilbage til Nørrebro med den konservative gadedreng, og mon tjeneren på Quattro Fontane kan huske, at "det sædvanlige" er en dobbelt børnemenu: to fiskefileter med pommes frites? Martin Kongstad
  • Fie Adamas på Le Le
    I intim samtale med Bearnaiseministeren afslører evententreprenøren Fie Adamas, at hun egentlig aldrig har brudt sig videre om den champagne, som hun gennem årene har drukket i hektolitervis samt, at hendes søn frabad sig at få mere kaviar med på...
  • Der bliver smæk for skillingen, når grænseløst søde og Kim Schumacher-hurtigtalende Jean von Baden fortæller om sit liv. Han mener blandt andet, at modetøj ændrer sig slavisk efter hvilke stoffer designerne indtager. Vi spiser på Restaurant...
  • Jakob Kvist på Fabio
    Bearnaise vil ud at spise med de kendte, og da Dennis Knudsens restaurant lukker med et pludseligt brag, falder valget på Fabio, en restaurant på Frederiksberg med en vaskeægte celebrity chef. Med til middagen er Jakob Kvist, direktør på Art...
  • Jonas Hartz i Nyhavn
    Bearnaise er turist i egen by og spiser med en vaskeægte københavnerskikkelse i Nyhavn. Man siger om Jonas Hartz, at han har nøglen til København, og meritterne tæller Vega Natklub, danserestauranten Aura og senest Llama. Vi taler om graffiti, om...
  • Bearnaise âr kungen av djur! Martin Kongstad er taget til Stockholm for at spise på Matbaren (1 stjerne i Michelin) med stjerne-sommelier Mads Højlund. Martin Kongstad
  • Mesterlige Trine Hahnemann er dagens gæst på Restaurant Schønnemanns. Hun lærte mig i sin tid at lave pizza med dåsemajs, og sammen vil vi afgøre om det virkelig er landets bedste frokostrestaurant. Martin Kongstad
  • Kunstmaler og Gøgler, Leif Sylvester Petersen spiser med Martin Kongstad på Tinggården i Asserbo.
  • Nadja Plesner blev kørt ned og mistede lugte smagssansen. Så begyndte et vanvittigt drama af internationalt format. Heldigvis er sanserne tilbage. Maden på Restaurant Taller var fantastisk. Martin Kongstad
  • Lars Koch fra IBIS havde aldrig smagt kaviar før han var ude at spise med Bearnaise er dyrenes konge. Vi taler myter om udstationerede bistandsarbejdere, tennis og skattely og spiser på Marv og Ben.
  • 2. del med Kasper Winding. Denne gang fra Paris, hvor de taler om hans liv set fra tallerkenens synspunkt. Martin Kongstad
  • For fyrre år siden blev Claus Christensen udlært i det bedre grossererkøkken fra Den Gyldne Fortun, og Røde Claus er om nogen kokkenes kok. Her fortæller han om op og nedture og forsøger at indkredse hvorfor han dag efter dag bliver ved at trække...
  • Psykolog, Sexolog og Forfatter, Steen Hegler fortæller Martin Kongstad om de 10 bud, de vigtigste punkter i parforholdet. De spiser på Restaurant Melée, Martensens Allé 16 på Frederiksberg i København. Martin Kongstad
  • Forfatter, fundraiser og blogger, Maiken Ingvordsen guider Martin Kongstad igennem branding junglen på Restaurant Peder Oxe, Gråbrødre Torv i København. Martin Kongstad