Bearnaise er Dyrenes Konge

Bearnaise er Dyrenes Konge er madanmeldelse på radio. Forfatteren Martin Kongstad anmelder en restaurant efter 13-skalaen og taler med sin ledsager undervejs.

Seneste udsendelser

  • 2. del med Kasper Winding. Denne gang fra Paris, hvor de taler om hans liv set fra tallerkenens synspunkt. Martin Kongstad
  • For fyrre år siden blev Claus Christensen udlært i det bedre grossererkøkken fra Den Gyldne Fortun, og Røde Claus er om nogen kokkenes kok. Her fortæller han om op og nedture og forsøger at indkredse hvorfor han dag efter dag bliver ved at trække...
  • Psykolog, Sexolog og Forfatter, Steen Hegler fortæller Martin Kongstad om de 10 bud, de vigtigste punkter i parforholdet. De spiser på Restaurant Melée, Martensens Allé 16 på Frederiksberg i København. Martin Kongstad
  • Forfatter, fundraiser og blogger, Maiken Ingvordsen guider Martin Kongstad igennem branding junglen på Restaurant Peder Oxe, Gråbrødre Torv i København. Martin Kongstad
  • Julie Rugaard spiser med Martin Kongstad på Restaurant Manzel Rosengården 18 i København. Julie Rugaard er ansat på DR og agerer som journalist bag kameraerne. Men engang, før det, var hun selv en offentlig person under et andet navn, hvilket jeg...
  • Komiker, Jes Busk spiser med Martin Kongstad på Mash Banegårdspladsen 12 i Århus. Jes Busk har bevæget sig rundt i den danske musikbranche siden 1977, og startede først sin komikerkarriere som 53-årig, på opfordring af en gammel chef og kollega,...
  • Kasper Winding på AOC
    Musikproducer Kasper Winding tog til New York i 1978 og spiste kinesisk og italiensk. På søndag spiser Martin Kongstad med ham på to-stjernede AOC, og taler om hans liv set fra tallerkenens synspunkt. Martin Kongstad
  • Fødevareminister, Dan Jørgensen spiser med Martin Kongstad på Øl Brød, Viktoriagade i København. Det bliver en samtale om dyrevelfærd, Bruxelle, ministeransvar og om at stå meget tidligt op! Martin Kongstad
  • Filminstruktør, Niels Malmros møder Martin Kongstad på Restaurant Et i Århus, til en snak om at tage fra hovedstolen, skuespillere, den måske sidste film, samt optagelserne til Århus By Night. Martin Kongstad
  • Kok René Knudsen, som styrer maden på Molslinien og som engang solgte Hotel Ritz i Århus for 72 millioner, spiser sammen med Martin Kongstad på Nordisk Spisehus, MP Bruunsgade 31 i Århus. Martin Kongstad
  • Martin Kongstad spiser sammen med Forfatter Kirsten Hammann på restaurant Corner and I, Helgolandsgade 2 på Vesterbro i København. Martin Kongstad
  • Bocuse d`Or 2 del. Martin Kongstad er ude at anmelde Paul Bocuses trestjernede Michelinrestaurant i Lyon. Hør også hæsblæsende reportage fra kokke-vm og interviews med kokkene Per Thøstesen og Rasmus Kofoed. Martin Kongstad
  • Bearnaise er Dyrenes Konge er madanmeldelse på radio. I dag Premiere på sæson 2. Martin kongstad er taget til Lyon i Frankrig, for at følge Bocuse d`Or og for at tale med Martin Kongstad
  • Martin Kongstad spiser sammen med forfatter og tidligere trommeslager i Shu-Bi-Dua, Bosse Hall Christensen. Martin Kongstad
  • Martin Kongstad spiser igen sammen med Forfatter og tidligere trommeslager i Shu-Bi-Dua, Bosse Hall Christensen. Denne gang på Restaurant Sankt Peder, i Hellerup. Martin Kongstad