Bearnaise er Dyrenes Konge

Bearnaise er Dyrenes Konge er madanmeldelse på radio. Forfatteren Martin Kongstad anmelder en restaurant efter 13-skalaen og taler med sin ledsager undervejs.

Seneste udsendelser

  • Skabelsen af Kadeau
    Skabelsen af Kadeau.Intet tydede på, at der var basis for en højprofileret gourmetrestaurant på Bornholm, da de to håndbolddrenge Rasmus og Nicolai gik i gang med at rive den friturecoatede indmad ud af restaurant Strandhytten. Andet program med...
  • Ud at spise med en mesterkok: Nicolai Nørregård, KadeauHan kan vågne med en smag i munden, og det kan blive en ny ret på kortet to måneder senere.Jeg taler med Nicolai om at opfinde mad, om anmeldelser, herunder min egen af Kadeau, og om bloggere...
  • Geraniums wine director og restaurantchef Søren Ledet skal til eksamensbordet.Det sker, når han sammen med ca 50 andre Master Sommelier-aspiranter skal forsøge at bestå verdens sværeste vinuddannelse.Søren Ledet har bestået trin tre, Advanced, i...
  • Året Der Gik i Bearnaise II
    Året Der Gik i Bearnaise I og II. To timers liveradio fra Røde Clauses Salon. Jeg kårer årets bedste og værste retter med Lærke Kløvedal, Line Knutzon giver utilstrækkelige smagenoter, Hornsleth fortæller om hjemløsekunst, Henrik Vesterberg...
  • Året Der Gik i Bearnaise I
    Året Der Gik i Bearnaise I og II.
    To timers liveradio fra Røde Clauses Salon. Jeg kårer årets bedste og værste retter med Lærke Kløvedal, Line Knutzon giver utilstrækkelige smagenoter, Hornsleth fortæller om hjemløsekunst, Henrik Vesterberg...
  • Adam Price anmelder igen
    Adam Price anmelder igen. Anden Juledag har jeg lokket mit forbillede, Adam Price, til at gøre comeback som madanmelder. Vi spiser på MA og taler i øvrigt om at tage til genmæle, når man får en skidt anmeldelse og meget mere. Stemningen er i top.
  • Bearnaise-Magasinet
    Bearnaise-Magasinet. Hvor langt er Umut fra at blive en rigtig celebritychef? Hvordan holder man jul i Littauen? Hvilken vin skal man drikke til anden, ifølge Søren Ledet? Hvilken kogebog skal man forære væk? Test af færdigretter fra Coop. Ud at...
  • Kender du Mads Steffensen?
    Kender du Mads Steffensen?Bearnaise forsøger at gætte, hvem han er og taler med ham om at have sit eget fadølskrus i Jomfru Ane Gade, hvorfor han helst sidder med ryggen til på restauranter og om hvorfor, han er så folkelig. Vi spiser på Roxie.
  • UD AT SPISE MED EN MESTERKOK: LARS KYLLESBECH.
    Dengang i 90erne var Restaurant Nouvelle en af landets bedste. Michelinstjernen talte man aldrig om,men fem kokkehuer fra Jonna Dwinger kunne få ordrebogen til at gå amok.Lars Kyllesbech piskede...
  • Indtil da havde det været en fest at være vært på Vild med Dans. Men efter forsiden på Se og Hør begyndte Andrea Rudolph at føle sig overvåget og var bange for, at hun havde en bussemand siddende, når hun gik ud for at handle. Vi taler om det hele...
  • Paprikas Jul
    Der var dén jul, hvor de voksne havde smidt lidt hash i sovsen, og Henrik Stangerup vågnede op af sin rødvinsbrandert og proklamerede, at Bergman var nazist. Vi taler om Paprikas nye julefilm og om den kaotiske hovedstol. Vi spiser julebuffet på...
  • Hun kæftede op i det BZatte hus og blandt Unge Vilde kunstnere, og solidaritetsturen til Nicaragua endte skandaløst, men en dag skete noget, som gjorde hende femogtyve år ældre. Vi spiser på Selma.
  • Slentren i Rom
    Bearnaise er tilbage i vennebyen og forsøger ihærdigt at finde Roms dårligste restaurant, og så er der amerikanerne ved siden af, som griner foruroligende falsk og forstyrrer skriveroen. Jeg tester to nye steder til Romguiden.
  • Over hundrede kilo massiv kokkebasse. Som ung var han så ustyrlig, at de smed ham ud af ungdomsfængsel. Intet, overhovedet intet, tydede på, at han en dag skulle stå på scenen med blussende kinder og våde øjne og modtage en michelinstjerne. Vi...
  • Slentre med Nikolaj Steen
    Bearnaise er dyrenes konge slentrer gennem København med instruktøren og komponisten Nikolaj Steen og taler om alle de barer og klubber, han kom på engang. Vi spiser på Vækst.