Bearnaise er Dyrenes Konge

Bearnaise er Dyrenes Konge er madanmeldelse på radio. Forfatteren Martin Kongstad anmelder en restaurant efter 13-skalaen og taler med sin ledsager undervejs.

Seneste udsendelser

  • Min ambition med Bearnaise er dyrenes konge er i al sin enkelthed at lave radio, som jeg selv ville elske at høre, og lørdagens program med billedhuggeren Peter Bonnén lever fuldt op til målsætningen. Hør ham fortælle om 55 år som professionel...
  • Årets ret - sammendrag
    Sammendrag af Bernaise er Dyrenes Konge special. Hvad årets ret og hvad er årets værste ret? Bearnaise-ministeriet er rykket ned til Røde Claus på Restaurant Gl. Mønt for at sende to timers liveradio. Mesteroplæser Claes Bang sidder tæt på vinen,...
  • Aske Jacoby på Era Ora
    Guitaristen Aske Jacoby hører trafiklarm som musik og er hele liver trådt frem på scenekanten for at spille sig til kærlighed. Vi taler om det ego han har lagt fra sig og om at sidde og rasle i en Hanomag for at slippe sig selv sammen med andre....
  • Hvad årets ret og hvad er årets værste ret? Bearnaise-ministeriet er rykket ned til Røde Claus på Restaurant Gl. Mønt for at sende to timers liveradio. Mesteroplæser Claes Bang sidder tæt på vinen, og Søren Frank og Den Sultne Bamse er gæster....
  • Hvad årets ret og hvad er årets værste ret? Bearnaise-ministeriet er rykket ned til Røde Claus på Restaurant Gl. Mønt for at sende to timers liveradio. Mesteroplæser Claes Bang sidder tæt på vinen, og Søren Frank og Den Sultne Bamse er gæster....
  • Hanne Stensgaard på Eldorado
    I 1986 var hun Prinsesse Miamaja i Jul På Slottet, i dag er hun Hanne Stensgaard og har bloggen Bitch it up. Vi taler swingerliv, fame og erotiske urter og spiser på Eldorado, Restaurant Kadeaus nye aflægger. Martin Kongstad
  • Den store Bearnaisetur slutter i Berlin, hvor jeg spiser med Jesper Busk Sørensen, en mand som har opnået noget helt enestående og vil føre os ind i en relativt ubeskrevet verden. Vi spiser på byens hippeste restaurant, Industry Standard. Martin...
  • Hvorfor er der så få kreative fodboldspillere i Danmark, og hvorfor holder de største talenter op som femtenårige? Bearnaise tog op til mentaltræner Erik Østenkjær i Gammel Rye. Han lever blandt andet af at hypnotisere selvtilliden tilbage hos...
  • Internettet var fuld af fantastiske muligheder, da Caroline Søeborg Ahlefeldt blev pioner i 1992, men en dag kom der store penge i det, og den jomfruelige idealisme blev til milliardfantasier og stress. Bearnaise møder Grevinden på Vester...
  • Hvordan er det kun at være sammen med een kvinde hele livet? Hvordan kan man undgå sex før ægteskabet? Tænk aldrig at have været fuld. Bearnaise er taget til Bibelbæltet og spiser frokost med efterskoleforstander Kristian Andersen på Hotel Skjern....
  • Claus Pogel er forfatter og udkommer dagligt på Facebook, hvor han skriver om at dratte om i rendestenen af druk, om at vågne bag den forkerte røv, om Næstved, Sydhavnen og særligt Berlin. Hver måned tager han til Berlin og er fuld to-tre gange...
  • Da Jesper Grønkjær som teenager blev professionel fodboldspiller, var der pludselig så mange tilskuere, at man ikke kunne høre hans far skrige på sidelinjen mere. Vi spiser på Canblau i Århus. Martin Kongstad
  • Ditte Giese spiser hos Price
    En sommereftermiddag var Ditte Giese så liderlig, at hun var ved at gå ud af sit gode skind, og der var jo ham håndværkeren fra sjakket ned om hjørnet. Det bliver hot i ugens Bearnaise, når Ditte fortæller om sit liv med dating og løse...
  • Malene Malling på Musling
    Hvordan platter man sig ind til de store modeshows i Paris? Hvem sidder hvor og hvorfor? Malene Malling er en af få i dansk mode med en universitetsuddannnelse, og hun indvier Bearnaise i alle modeverdenens komplekse hierarkier. Vi spiser på...
  • Den unge Frederik Bille Brahe fra Hellerup og Bernadotteskolen fik et chok, da han kom i lære på Kong Hans og oplevede hvor hårdt man talte til hinanden. Vi taler om det at være kok; om kokain og mise en place, om at få succes og miste...