Reporterne (2)

26. januar 2017

Vicepolitiinspektøren, der fik tidligere justitsminister Søren Pind til at nedsætte Tibetkommissionen, har i dag ombestemt sig og sagt ja til at blive afhørt. Det øger chancerne for at finde ud af, hvem der var skyldig i, at Tibet-demonstranter i 2012 og 2013 fik taget deres flag og blev fjernet, da den kinesiske præsident kunne se dem på sin tur gennem København. Marie-Louise Toksvig, Radio24syvs retsreporter, forklarer hvorfor. 

Skal en populær bar lukke, eller skal de støjramte naboer stoppe med at klage? Den slags konflikter skal en ny natteborgmester i København fremover mægle i. Vi taler med Kultur og Fritidsborgmester i Københavns Kommune, Carl Christian Ebbesen og Søren Rud, der er formand for Nørre Kvarters beboerforening. 

I går aftes afholdt Gentofte kommune borgermøde på rådhuset, fordi kommunen har besluttet sig for at placere 60 flygtninge på den gamle internationale skole på Hellerupvej. Tre 14-årige folkeskoleelever fra Engelborgskolen var mødt op til borgermødet for at skrive en reportage. Vi har inviteret dem i studiet for at fortælle om deres oplevelser.

Vært: Morten Jeppesen.