Reporterne (1)

10. februar 2017

Minister for Offentlig Innovation Sophie Løhde og beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen vil have  mere nudging i den offentlige sektor. De liberale poltikere vil atlså nudge - puffe mere til - borgerne. For at de træffer bedre beslutninger. Vi taler med Mikkel Holm Sørensen, direktør og adfærdsstrateg i kl. 7. Og Morten Münster, direktør i The Nudging Company.

Prins Joachim har i denne uge solgt gården Sødamgård i Sønderjylland for 22,3 millioner kroner. For et par år siden solgte han slottet Shackenborg og  flyttede til København. Er det et problem at kongehuset samler sig i hovedstaden? Vi taler med Jan Kannegaard, pensioneret lærer, bor i Løgumkloster. Og Bent  Paulsen, viceborgmester  i Tønder, DF.

I morges afslørede det venstreorienterede medie  Redox, at Nye Borgerlige opstillede den kontroversielle politiker  Rasmus Paludan til Borgerrepræsentationen i København. Det ville vi gerne lave  en historie om. men herefter fik vi at vide, at Rasmsu Paludan var kommet frem til den konklusion at han ikke passede ind i Nye Borgerlige  alligevel. Vi taler med Carolina Magdalena Maier, retsordfører for Alternativet. Og Peter Seier, næstformand i Nye Borgerlige. Og Morten Uhrskov, formand i partiet Dansk Samling.

Værter: Morten Jeppesen & Anna Ingrisch.