Reporterne (2)

10. februar 2017

Lang tids krig  mellem taxa-chauffører og  Uber-chauffører i København fik en form for slutning  i går. Da Folketinget vedtog  en  ny taxalov. Men den nye lov er kun gunstig for chauffører i København. Vi taler med 3 vognmænd, Jesper Knudsen, Henning  Gordon Holm og Per Mogensen. Og Kim Christiansen, transportordfører  for DF. Og Rasmus Jarlov, transportordfører for K.

I morges afslørede det venstreorienterede medie  Redox, at Nye Borgerlige opstillede den kontroversielle politiker  Rasmus Paludan til Borgerrepræsentationen i København. Det ville vi gerne lave  en historie om. men herefter fik vi at vide, at Rasmsu Paludan var kommet frem til den konklusion at han ikke passede ind i Nye Borgerlige  alligevel. Vi taler med Rasmus Paludan selv.

Minister for Offentlig Innovation Sohpie Løhde og beskæftigelsesminister Torels Lund Poulsen vil have  mere nudging i den offentlige sektor. De liberale poltikerer vil atlså nudge - puffe mere til - borgerne. For at de træffer bedre beslutninger. Vi taler med Jonas Hedegaard Hansen, forsker i adfærdskampagner.

Værter: Morten Jeppesen & Anna Ingrisch.