Reporterne (1)

15. februar 2017

Alternativet ønsker mere åndelighed, mere håndværk, kunst og kreativitet og mere demokratisk forståelse og indblik i folkeskolen.  Partiet foreslår at samle 12 klasisske fag i 4 nye fag. De nye fag er Klima og bæredygtighed, Erkendselse, Medborgerskab og Kunst og kultur. Vi taler med Henrik Dahl, undervisningsordfører for Liberal Alliance.

I mandags sagde Trumps nationale sikkerhedsrådgiver, Michael Flynn, sin stilling op, efter det var kommet frem, at han havde haft et tæt forhold til den russiske ambassadør i USA efter valget sidste år. Han talte nemlig med ambassadøren, mens han stadig var civil person, og det er ulovligt. Og i går kunne New York Times så afsløre, at flere  Trump-ansatte har haft kontakt til russiske efterretningsofficerer under valgkampen! Vi taler med Nick Hækkerup, udenrigsordfører for Soc.dem. Og Michael Aastrup Jensen, udenrigsordfører for Venstre.

Borgmesteren i Hørsholm Kommune, Morten Slotved, vil købe millionvillaer til flygtninge.Det sker efter kritik af fra borgere, der er utilfredse med, at flygtninge ikke også bliver placeret i den dyre ende af kommunen. Det er forkert brug af skattekroner, mener Dansk Folkeparti. Vi taler med Jan Klit, medlem af kommunalbestyrelsen for Konservative. Og Kenneth Kristensen Berth, EU-ordfører Dansk Folkeparti.

Værter: Anna Ingrisch & Josephine  Kofoed.