Reporterne

22. februar 2017

Den liberale debattør Rasmus Brygger blev i går opfordret til at tage til en ”indvandrer-domineret forstad i Paris” af Nye Borgerliges byrådspolitiker i Aarhus Lars Boje Mathiesen. Opfordringen kom i kølvandet på Bryggers kritik af forslaget om at forbyde bederum på danske uddannelsesinstitutioner. Nu har Brygger gjort alvor af opfordringen, og er begyndt at samle penge ind til turen.

I løbet af 2016 var 334.840 udenlandske statsborgere i arbejde i Danmark, hvilket er det højeste antal, siden optællingerne begyndte. Det skriver ugebladet A4. Cheføkonom i CEPOS, Mads Lundby Hansen, mener, at det er fremragende, at udlændinge ønsker at tage de jobs, som danskerne ikke vil have – han mener nemlig, at danskerne er dovne, som hellere vil blive på overførselsindkomst end at tage et lavtlønnet arbejde.

Vi taler med Europa-Parlamentsmedlem Margrete Auken, som lige nu rejser rundt i Israel og Palæstina, blandt andet for at besøge den israelske militærdomstol mod børn. Derudover spørger vi hende også, om hun bruger sine opsparede bonuspoint fra EU-flyrejser til private rejser.

Vært: Morten Jeppesen