Reporterne

9. marts 2017

Carsten Nielsen opdager fornylig, at hans datter får indsmigrende beskeder af en 42-årig mand. Han ringer til politiet, men politiet kan ikke gøre andet, end at råde ham til at blokere den 42-årige mand, så han ikke længere kan skrive til datteren. Efter Carsten Nielsen har taget sagen i egen hånd vil politiet nu gerne gå ind i sagen. Carsten Nielsen mener, at politiet skulle have undersøgt den 42-årig mand allerede efter første opkald.

Der er udsigt til omkring 4000 fyringer i den danske afdeling af Postnord. Cirka 500 stillinger skal skæres i Postnords administration, hvor de sidste 3.500 angiveligt skal findes blandt postbude og postarbejdere. En meget stor del af de medarbejdere er godt oppe i årene og ufaglærte. Det bliver ifølge Per H. Jensen, professor ved Institut for Statskundskab ved Aalborg Universitet, vanskeligt - for ikke at sige umuligt - for medarbejdere over 50 år at finde nyt arbejde.

"Kvindekampen anno 2017 hører hjemme i muslimske miljøer," skrev De Konservative i en pressemeddelelse i går. Reporterne undersøger i dagens udsendelse kvindekampen i det muslimske miljø i Danmark.

Vært: Josefine Kofoed