Reporterne

14. marts 2017

Radio24syv kan i dag som det første medie fortælle, at ældre mødre er bedre mødre. Og det er bevist. Siden 1996 har Dion Sommer, professor i børnepsykologi ved Aarhus Universitet sammen med forsker Tea Trillingsgaard undersøgt, hvordan og hvor meget kvinder i forskellige aldersgrupper slår deres børn, skælder ud, og hvor godt børnene har det i alderen 7, 11 og 15. Tallene er renset for uddannelsesniveau og socioøkonomiske forhold. Og de ældre mødre er bedre mødre.

Netdoktor - Danmarks uafhængige lægetjeneste. Det kalder de ihvertfald sig selv. MEN lige præcis det der med uafhængigheden blir der nu sat spørgsmålstegn ved. Vi har inviteret en gæst i studiet, der mener, at netdoktor har et for tæt forhold til medicinalindustrien. Hør mere i dagens udgave af Reporterne.

Hovedpersonen er Geert Wilders, som står til at få et kanonvalg. Frihedspartiet får nemlig i meningsmålinger hver femte stemme. Og det er på en hård platform, der byder på stop for indvandring, holland ud af EU, forbud mod koranen og så bare en generel skarp islam-kritik. Men hvorfor er op til hver femte vælger klar til at stemme på manden?

Værter: Josefine Kofoed & Morten Jeppesen