Reporterne

29. marts 2017

Selvom Rasmus Paludan ved, at de ikke er glade for ham på Nørrebro i København, så er han alligevel taget derud i dag for at interviewe DF’s kultur- og fritidsborgmester i København, Carl Christian Ebbesen foran Folkets Hus, hvor folk fra den yderste venstrefløj holder til.Reporter Sara Meyer tog med for at se, hvordan det gik tidligere i dag.

Vi har før diskuteret, om det skal have konsekvenser, hvis man nægter at lade sine børn vaccinere. Nu foreslår regeringspartiet Liberal Alliance, at forældre kun kan få deres børn i daginstitution, hvis de er vaccineret mod mæslinger. Vi taler med  

 

I morgen skal vores danske statsminister, Lars Løkke Rasmussen til Washington DC, hovedstaden i USA. Først skal han i audiens hos et par senatorer, der sidder i Senatets Udenrigskomité,mMen efter det, så skal Lars Løkke videre til turens højdepunkt. Nemlig 45 minutter i selskab med selveste præsidenten, Donald Trump. Vi taler med Brian Weichardt, politisk redaktør på Radio24syv.

 

 

 

2time

 

Selvom Rasmus Paludan VED, at de ikke er glade for ham på Nørrebro i København, så er han alligevel taget derud i dag for at interviewe DF’s kultur- og fritidsborgmester i København, Carl Christian Ebbesen foran Folkets Hus, hvor folk fra den yderste venstrefløj holder til.Reporter Sara Meyer tog med for at se, hvordan det gik tidligere i dag.

 

 

Vi har før diskuteret, om det skal have konsekvenser, hvis man nægter at lade sine børn vaccinere. Nu foreslår regeringspartiet Liberal Alliance, at forældre kun kan få deres børn i daginstitution, hvis de er vaccineret mod mæslinger. Vi taler med Michael Dupont, næstformand i Lægeforeningen.

Den vestlige del af storbyen Mosul spidser kampene til mellem de irakiske regeringsstyrker og Islamisk Stats krigere.

Og flygtningestrømmen er taget til, så der nu - ifølge FN og Reuters - dagligt flygter i omegnen af 10.000 civile hver eneste dag ud af byen. Vi taler med Osama Al-Erhayem, hvis bror og søster bor i Mosul.

Vært: Morten Jeppesen.